20 de des. 2010

MA "Yaiza!

Aquest paper em tenia enamorada....i al encomanar-me aquest album vaig pensar rapidament en ell....
Un album doble-acordió, on una part hi pot posar fotos de la panxa i notetes del naixement, a l'altra part hi van 12 espais per fotografies...la mami ja decidirá si posa cada 3 mesos o com ho fa....massa dificil la tria de fotografies, segur!





MA "Tesoros de Casa"

Un mini per a dos germanets!



MA Yayita Maria

Quina àvia no vol tenir toooooooots els seus nets, juntets...doncs que millor que un àlbum per posar-hi totes les fotos juntetes, la Yayita Maria aquest Nadal tindrà aquest regalet, falten posar les fotografies que hi posarà la Imma, hi ha espai per posar una fotografia de quan els nens eren petits i una ben gran actual.

13 de des. 2010

Ampliem distribució!!!

Doncs això, per començar m'han proposat deixar un model d'àlbum en una botiga de mobiliarri, per tal de poder-lo mostrar...a veure si això ajuda a tenir mes comandes, per tal de deixar-lo he fet un àlbum, que cal dir que m'ha costat, doncs al no ser personalitzat ni tenir una idea de per a qui anirà...ha quedat així, impersonal! (Llastima)




Les nenes maques

Aquest cop, l'encarrec ha estat molt concret...VULL LES NENES MAQUES!!!  I així ha estat, tot i que les fotografies que hi afegiràn, son les que faran realitat el títul (les nenes son precioses)  5 tarjetetes per posar les fotos de les dues nenes per les avies, tietes etc...


Tot i que abans d'entregar hi ha algun canvi d'última hora

2 de des. 2010

Candy Art Creatiu

Blog Candy d'ArtCreatiu, celebren les 25.000 visites i 201 seguidors....
Sortegen aquest magnífic lot , no deixeu passar l'oportunitat