27 de febr. 2013

L'Estel ja arriba!!!

L'Estel ja ha arribat!  Després de seguir tot el seu embaràs i com a regal conjunt d'un grup d'amigues...i també cal dir-ho a petició de la mare de la criatura l'Estel ja té el seu àlbum, dolcet com ella!









Espero que estigui ben ple ja eh Silvia??

L'àlbum de l'Otger

La Silvia, la tieta de l'Otger, hem va demanar de fer-li un àlbum per el seu nou nebodet






Anem de Boooooda !!!!

Que sí, que sí... que anem de boda, i potser algú pensarà que hi anem demà mateix...no hi ara, pero hi ha certes paraules que quan sonen i resonen dins el meu cap i li vaig donant voltes hem trastoquen una mica i acaba generant en un regalet en forma d'album.



Es comença per una imatge donant una volta per internet...i s'acaba així:







Jo de bodes no hi entenc, no sé si seguramente falten moltes de les coses "imprescindibles" per una boda... però, li he posat apartats per el moment que ho decideixen i que ho comuniquen als pares, tramits que han d'anar fent, els testimonis, on ho celebrarem, amb espai per posar els menús i altres documents que puguin anar recollint, idees pel vestit de núvia (que ja tenia bastant clar), espai per posar-hi alguna foto de les proves (aixo si top secrets!), Un calendari mes a mes on pugui anar anotat petites cites, petits recordatoris que hagin d'anar fent.. i el resultat final!!!! La foto del dia de la boda.....tanta feina per aconseguir aquesta foto... ;)

I ara un cop regalat, i esperem que vagin fent feineta a omplir-lo...comença per la meva part l'operació boda!!!!

26 de febr. 2013

Esperant-te



Des del moment que saps que estas embarassada passen tantes coses....i passen tant depressa!!!

Un altre encarrec per una mami....m'encanta tenir una fotografia de cada mes de la panxulina (tot i que jo no en soc un bon exemple...) i despres poder posar alguna fotografia del dia tan espés




Samarretes amb Plastidecor

Doncs si....no tinc vergonya...6 mesos mes tard publico alguna cosa....pero que consti que he anat fent.... poc a poc i a un altre ritme pero he estat fent!!

Avui un dia molt especial, es l'aniversari del Roger, ja en tenim 5 i hem fet una coseta ben especial.... Una samarreta per lluir a classe el dia del seu aniversari

Facilissimes i molt resultones, es una bona opció per fer una tarda de diumenge de pluja i fred amb els nens...tot i que necessiten ajuda.

Necessitem:
-Samarreta
-Plastidecors
-Planxa
-Paper de forn
-Diari o cartró

-Primer pas i en el que poden ajudar els nens....fer punta als plastidecors....segons dibuix que volgueu fer mes o menys quantitat, escolliu els colors dels plastidecors segons el color de la samarreta.
-Amb la samarreta ben rentada i estirada, hi posem un cartró o diari entremig per tal que el dibuix no traspassi d'una cara a l'altra.
-Amb paciencia i molt de pols fem el dibuix, el número el nom....bé el que volguem.
-Ara sí que ve la part on hem d'intervindre....la planxa!
-Sobre de les "virutes" posem el paper de forn amb molt de compte que no es moguin i es desfaci el dibuix, amb la planxa ben calenta anem passant, es molt rapid...ja veureu que el paper es taca una mica, es quan ja s'han desfet els plastidecors.
-Aixequem ben poc a poc...i ja està!!!





A tenir en compte...els primers cops renteu-lo per separat i del reves...a la secadora millor no posar-lo, la calentor podria desfer els colors, i per planxar-ho feu-ho del revés i potser millor poseu un diari entremig per tal de no tacar.

I aquí el protagonista!!!