5 d’oct. 2010

Mini 9 mesos x 2

Doncs fa uns dies em van fer la meva primera comanda, hem va fer molta il.lusió, pero alhora vaig sentir una gran presió per poder estar a l'alçada...doncs avui que l'interessada ja ho ha rebut... el penjo.
Hem va demanar un àlbum per poder posar fotografies de l'embaràs...bueno d'un no dels dos, de la nena gran l'Ariadna, que tenia fotografies fetes, i de la petita princesa que encara ha d'arribar la Marina, i que per tant encara hauran d'acabar d'omplir.
Vaig optar per agafar un format de doble acordió, així té un costat per cadascuna de les nenes, en un costat hi ha les fotos del predictor, la data de la bona noticia, un llistat de posibles noms, una plana de coses que agraden i no agraden durant l'embaràs, l'elecció del nom i el seu significat...i  l'altra banda del desplegable, esta decorat per tal de que pugui penjar fotos de la panxa i sempre hi ha un raconet per tal de poder anotar una data o frase, les dues parts de les nenes son simetriques, per tant pot obrir els desplegables i en quan tingui les fotos pot comparar les fotografies de les panxulines d'un embaraç i l'altre.
Per cert li he de donar les gracies per tot, per la confiança de demanar-ho, per donar-me total llibertat en l'execució...vaja un sol de clienta je,je,je...



5 comentaris:

Irina ha dit...

Waw!!! T'ha quedat precios! Estic pensant de fer-ne un per una amiga, pero no se si arribo a aquesta alc,ada!!!

onavis ha dit...

M'encanta!! Ho trobo xulíssim!!
Crec que és una manera molt original de gaurdar els records de l'embaràs o del primer any.

rosi ha dit...

Me encanta tu mini de embarazo. Te he descubierto por KdS, en "reuninmos nuestros blogs": Me he dado cuenta de que tengo que revisar la lista de nuevos blogs, porque me estaba perdiendo cosas como las tuyas.
Un saludo

Apanona ha dit...

Natàlia que xulo que t'ha quedat l'àlbum!De fet quan et fan comandes i et deixen fer, primer sents pressió, però després el resultat és més xulo!

M'ha agradat molt el detallet mini pel bolso :D :D :D Continuo dient que tens una lletra xulíssima! Em sembla que tindras una segona clienta ;D

TXELL ha dit...

Enhorabona per aquesta primera comandaaa!!! Que tinguis molta sort, que te la mereixes!! Fas unes coses precioses!! Petons!