26 de febr. 2013

Samarretes amb Plastidecor

Doncs si....no tinc vergonya...6 mesos mes tard publico alguna cosa....pero que consti que he anat fent.... poc a poc i a un altre ritme pero he estat fent!!

Avui un dia molt especial, es l'aniversari del Roger, ja en tenim 5 i hem fet una coseta ben especial.... Una samarreta per lluir a classe el dia del seu aniversari

Facilissimes i molt resultones, es una bona opció per fer una tarda de diumenge de pluja i fred amb els nens...tot i que necessiten ajuda.

Necessitem:
-Samarreta
-Plastidecors
-Planxa
-Paper de forn
-Diari o cartró

-Primer pas i en el que poden ajudar els nens....fer punta als plastidecors....segons dibuix que volgueu fer mes o menys quantitat, escolliu els colors dels plastidecors segons el color de la samarreta.
-Amb la samarreta ben rentada i estirada, hi posem un cartró o diari entremig per tal que el dibuix no traspassi d'una cara a l'altra.
-Amb paciencia i molt de pols fem el dibuix, el número el nom....bé el que volguem.
-Ara sí que ve la part on hem d'intervindre....la planxa!
-Sobre de les "virutes" posem el paper de forn amb molt de compte que no es moguin i es desfaci el dibuix, amb la planxa ben calenta anem passant, es molt rapid...ja veureu que el paper es taca una mica, es quan ja s'han desfet els plastidecors.
-Aixequem ben poc a poc...i ja està!!!





A tenir en compte...els primers cops renteu-lo per separat i del reves...a la secadora millor no posar-lo, la calentor podria desfer els colors, i per planxar-ho feu-ho del revés i potser millor poseu un diari entremig per tal de no tacar.

I aquí el protagonista!!!