23 de jul. 2013

Manteta i caixa de record

Si ja sé que a una nena que neix a ple Juliol en plena setmana de canícula no es molt adequat regalar-li una manteta....per molt fineta que sigui...pero mira hem venia molt de gust posar-me altre cop amb el ganxet i passejant per pagines vaig trobar unes coses tan mooooones!!!  Sobretot vaig començar per guaitar a Les Ganxetes del Portia...de Reus com no!  I guaitant tots els projectes que feien cada una d'elles vaig trobar el que volia... La Ginesta mostraba una manta en zig-zag....fantastica.....dolceta.... doncs va m'hi vaig posar!

No tinc fotos de la manta en sí, cal dir i reconeixer els errors...no es la manta perfecta, m'ha costat lo seu...pero com que no m'hi vaig posar amb massa temps....al final el resultat bo!

Perque no fos només la manteta, vaig acompanyar-ho d'una caixeta de SelfPackaging que alhora de fer d'embolcall de la manteta, es una caixa decorada per tal de fer-la servir de caixa de records.  Una caixa ideada per presentar cupcakes, amb moltes mes aplacion, jo les havia mirat per albums!

M'ha agradat molt com ha quedat la caixeta....buscava com fer-los-hi unes caixetes records als meus nens....i crec que una caixeta com aquesta estara molt bé!

3 comentaris:

Self Packaging ha dit...

Oh... ens encanta com ha quedat! I mira, una manteta, si és mona... també s'agraeix a l'estiu!!! Ja vindrà la fresca! :p

Núria de Capseta de Música ha dit...

Ha quedat preciosa, tant la manteta com la capseta!!! Aquí una que és negada pel ganxet. Si et ve de gust t'he deixat un premi al meu blog.

Una abraçada

gma ha dit...

Que bonica t'ha quetdat! la manteta , la cpaset i tot plegat! M'agrada molt el teu blog, l'he trobat buscant info . Estic fent una manteta pareguda per la meva nebodeta, però no m'agrada molt com m'està quedant. Quina llana has usat tu? A mi em van recomanar acrilic peró no estic molt convençuda. Moltes grácies i salutacións.